Derek Santiago

Guatemala

Geboren op 12 december 2014 (3 jaar) in Guatemala.

Ik ben Derek van 3 jaar. Ik kom uit Guatemala. Mijn moeder werkt in een boekenwinkel. Helaas verdient zij niet genoeg om alles te kunnen kopen. Ik woon samen met mijn moeder, oma en broer. Mijn broer is 7 jaar. Elke zondag gaan wij naar de kerk, maar ook op school hoor ik verhalen uit de Bijbel. Ik hou van voetballen en tekenen. Mag ik binnenkort een mooie tekening voor u maken?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Derek Santiago graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.