Edwin Renato

Guatemala

Geboren op 2 maart 2008 (9 jaar) in Guatemala.

Hoi! Mijn naam is Edwin Renato en ik woon in het verre Guatemala. Ik woon samen met mijn ouders en vier broers en zussen. Het is dus erg vol bij ons in huis. Mijn vader werkt en moet dus voor ons de kost verdienen. Mijn moeder doet het huishouden. Ik ben 9 jaar en ben blij dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Hier ga i k elke dag naar toe. Dat is erg fijn. Er wordt christelijk onderwijs gegeven en er worden verhalen uit de Bijbel verteld. Wij zingen ook veel, en tussen de middag krijgen wij eten. Ik zou je nog graag meer willen vertellen over mijzelf en wat ik allemaal doe. Zou jij mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan? 'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu gratis meer informatie aan

Ja, ik geef Edwin Renato graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten