Elisabeth Carole Immaculée

Benin

Geboren op 1 mei 2014 (3 jaar) in Benin.

Met haar grote donkere kijkers blikt Elisabeth omhoog. Gespannen en verlegen, een handje om de stang van het waterreservoir voor extra steun. Het is ook nogal wat als je druk bent met water halen en je dan opeens op de foto mag! Dat is haar nog nooit overkomen. Elisabeth is nog maar 3 jaar. Toch gaat ze al naar school. Daar heeft ze een nuttige dagbesteding en krijgt ze een lekkere voedzame maaltijd. Bouw mee aan een goede toekomst voor Elisabeth en wordt haar sponsor!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Elisabeth Carole Immaculée graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten