Erick Josué

Guatemala

Geboren op 18 december 2007 (10 jaar) in Guatemala.

Hoi mensen in Nederland! Ik ben Erick en ik woon in het verre Guatemala. Ik ben tien jaar en ik woon samen met mijn moeder en twee broers. Mijn vader woont helaas niet meer bij ons. Mijn moeder staat er dus alleen voor, en moet voor ons de kost verdienen. Helaas zijn de inkomsten niet voldoende om rond te kunnen komen. Gelukkig kon ik worden aangemeld bij het sponsorprogramma. Daar ga ik elke dag graag naar toe. Ik probeer goed mijn best te doen, omdat ik wil verder leren. Op school krijg ik christelijk onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ook eten wij elke dag met z’n allen. Dat vind ik erg gezellig. Graag zou ik in Nederland een sponsor hebben, die mij af en toe eens een kaartje of een briefje stuurt. Zou jij mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Erick Josué graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten