Fatoumata

Burkina Faso

Geboren op 19 oktober 2013 (4 jaar) in Burkina Faso.

Daar zit ze dan. Op het droge zand in een dorre omgeving. Nog maar 4 jaar oud is dit meisje Fatoumata. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze al een druk en bezet leven. Om op school te komen moet ze 45 minuten lopen. Naast haar schoolgaan en huiswerktaken, helpt Fatoumata haar moeder met allerlei klusjes en verzorgt ze haar broertjes terwijl moeder werkt. Alleen water halen is al een hele klus, daar moet ze 35 minuten voor lopen. Fatoumata is een slimme meid die goede resultaten haalt op school. Haar droom is om een atlete te worden. Helpt u haar haar droom uit te laten komen? Wordt dan sponsor van Fatoumata.

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan? 'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu gratis meer informatie aan

Ja, ik geef Fatoumata graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten