Gabriel Andres

Guatemala

Geboren op 7 januari 2014 (4 jaar) in Guatemala.

Dit vrolijk lachende jongetje is Gabriel van vier jaar. Hij voetbalt graag. Op school doet hij goed zijn best. Rekenen vind hij het leukst om te doen. Dat komt goed van pas want later wil Gabriel monteur worden. Wat zal er uit deze jongen groeien? Het is heel belangrijk voor hem om naar school te kunnen blijven gaan. Zijn ouder zijn helaas niet in staat om dat te betalen. Daarom is hij op zoek naar iemand die hem wil sponsoren. Maak Gabriel blij en sponsor hem!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Gabriel Andres graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten