Henry Oswaldo

Guatemala

Geboren op 27 maart 2008 (9 jaar) in Guatemala.

Hoi mensen in Nederland! Hier een groet uit het verre Guatemala. Mijn naam is Henry Oswaldo en ik ben negen jaar. Ik kom uit een heel groot gezin. Mijn ouders hebben twaalf kinderen, dus het is erg druk bij ons thuis. Mijn vader werkt op het land en mijn moeder doet het huishouden. Omdat we met zoveel zijn hebben mijn ouders grote moeite de eindjes aan elkaar te knopen. Het is daarom super dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Ik ga hier graag elke dag naar toe. Het is maar een kwartier lopen. Hier krijg ik elke dag christelijk onderwijs, en er worden ook Bijbelverhalen verteld. Ook eten wij er tussen de middag met z’n allen. Het zou fijn zijn als ik in Nederland een sponsor zou hebben. Zou jij mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan? 'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu gratis meer informatie aan

Ja, ik geef Henry Oswaldo graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten