Heylin Jhared

Guatemala

Geboren op 6 oktober 2008 (9 jaar) in Guatemala.

Dit is Heylin van negen jaar. Op de foto gaan is voor haar wel een beetje spannend zoals u ziet. Heylin woont in een huurhuis met een dak van plaatijzer. Haar ouders werken hard om in het dagelijkse onderhoud van hun kinderen te kunnen voorzien. Het is onmogelijk voor de ouders om de schoolkosten van Heylin te betalen. Doet u dat voor hen? Wordt dan sponsor van Heylin. En stuur haar eens een kaart. Dat zal een grote lach toveren op het gezicht van dit meisje!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Heylin Jhared graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten