Jabar

de Filipijnen

Geboren op 10 januari 2010 (7 jaar) in de Filipijnen.

Dag mensen in Nederland. Mijn naam is Jabar en ik woon in de Filipijnen. Wonen er in Nederland ook mensen die Jabar heten? Ben daar eigenlijk wel nieuwsgierig naar. Ik wil u graag iets vertellen over mijn familie. Mijn vader heet Suwaib en hij werkt als chauffeur op een tricycle. Weet u wat dit is? Het is een soort van motorfiets, daar zit mijn vader dan op. Daarnaast zit er een soort van bak, waar mensen in kunnen zitten. Zij betalen dan een klein bedrag en mijn vader brengt hen dan ergens naar toe.
Mijn moeder is heel lang geleden overleden. Ze was ziek en de dokter konden haar niet meer beter maken. Daar ben ik soms nog best verdrietig van. Een paar jaar geleden is mijn vader weer getrouwd. Samen met mijn zus woon ik bij hen en ik ging ook naar school. Mijn vader heeft niet genoeg geld om voor ervoor te zorgen dat ik en mijn zus naar school gaan. Wij hebben uw steun daarom hard nodig. Zou u mijn sponsor willen worden en ervoor willen zorgen dat weer naar school kan gaan?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan? 'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu gratis meer informatie aan

Ja, ik geef Jabar graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten