Jeissie

Haïti

Geboren op 5 mei 2011 (7 jaar) in Haïti.

Dit goedlachse meisje heet Jeissie. Jeissie is 7 jaar en komt uit Haïti. Een land dat veel natuurrampen gehad heeft. Jeissie loopt ongeveer een half uur naar school, maar dat heeft ze er graag voor over. Weet u wat het favoriete vak is van Jeissie? De Franse taal. De ouders van Jeissie werken veel op het land. Maakt u onderwijs mogelijk voor Jeissie en steunt u zo het hele gezin?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Jeissie graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.