Jeremy Key

Colombia

Geboren op 20 november 2005 (12 jaar) in Colombia.

Hey ! Mijn naam is Jeremy en ik ben een vrolijke jongen uit Colombia. Ik ben twaalf jaar en woon samen met mijn ouders en zus. Mijn vader werkt en mijn moeder doet het huishouden. Helaas valt het niet mee om rond te kunnen komen. Daarom ben ik blij dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Ik ga hier elke dag graag naar toe. Ik krijg er goed onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ook eten wij er met elkaar en dat is altijd super leuk. Het zou geweldig zijn als ik in Nederland een sponsor zou hebben, die mijn af en toe eens een kaartje stuurt. Wilt u mijn sponsor worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Jeremy Key graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten