Jerryman

de Filipijnen

Geboren op 13 april 2013 (4 jaar) in de Filipijnen.

Hallo allemaal! Mijn naam is Jerryman en ik woon op de Filipijnen. Dat is heel ver weg van Nederland! Ik woon samen met mijn moeder en zus bij een tante in huis. Mijn vader woont niet meer bij ons. Mijn moeder is vaak ziek, zodat wij het moeilijk hebben om rond te kunnen komen. Ik ben heel blij dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Dat vind ik superleuk. Ik speel na school altijd met mijn vriendjes. Het is ongeveer tien minuten lopen naar school. Wat zou het fijn zijn als ik in Nederland een sponsor had. Zou u dat willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Jerryman graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten