Joel

Guatemala

Geboren op 15 mei 2011 (6 jaar) in Guatemala.

Hey ! Ik ben een vrolijke jongen van zes jaar. Mijn naam is Joel, en ik woon heel ver weg van Nederland. Helemaal in Guatemala! Daar woon ik samen met mijn ouders en broer en zus. Mijn vader werkt op het land en mijn moeder doet de huishoudelijke taken. Helaas zijn wij erg arm zodat het moeilijk is om rond te kunnen komen. Ik vind het daarom supergaaf dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Daar ga ik heel graag naar toe. Het is ongeveer een kwartier lopen. Ik probeer goed mijn best te doen, en luister graag naar de Bijbelverhalen. Ook eten wij er met z’n allen en dat is super! Het zou heel fijn zijn als ik een sponsor had, die mij af en toe een kaartje stuurt. Wilt u mijn sponsor worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Joel graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten