John Jerry

de Filipijnen

Geboren op 5 december 2011 (6 jaar) in de Filipijnen.

Hallo mensen in Nederland ! Mijn naam is John Jerry en ik ben vijf jaar. Ik woon samen met mijn moeder, stiefvader en broer en zus. Wij wonen heel ver weg, op de Filipijnen. Wij zijn helaas erg arm, en worden vaak geholpen door een oom van mij. Het is daarom super dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Hier ontvang ik christelijk onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ook eten wij elke dag met z’n allen. Dit vind ik heel leuk en ik ga er dan ook graag naar toe. Het zou heel fijn zijn als ik in Nederland een sponsor zou hebben die mij af en toe eens een kaartje stuurt. Zou jij mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef John Jerry graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten