Jordaens

Haïti

Geboren op 11 maart 2009 (8 jaar) in Haïti.

Hoi! Mijn naam is Jordaens en ik woon op Haïti. Dat is ver van Nederland. Ik ben acht jaar en woon samen met mijn ouders. Mijn vader werkt als chauffeur en mij moeder als verkoper. Wij wonen in een huis met een dak van golfplaten. Omdat de inkomsten onregelmatig zijn, hebben wij wel moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Ik ga elke dag naar school, en probeer goed mijn best te doen. Mijn favoriete vak op school is tekenen. Op school krijgen wij christelijk onderwijs en wordt er ook verteld uit de Bijbel. Ook wordt er tussen de middag gegeten met alle leerlingen. Dat is altijd heel gezellig. Het enige wat nog ontbreekt is een sponsor uit Nederland. Zou jij mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Jordaens graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten