Jorge Daniel

Guatemala

Geboren op 31 januari 2007 (10 jaar) in Guatemala.

Hallo mensen in Nederland! Ik ben een jongen van tien jaar. Ik woon heel ver weg, helemaal in Guatemala. Ik woon samen met mijn ouders en drie zusjes. Ik heet Jorge Daniel. Wij wonen in een huisje gemaakt van hout. Het is het huis van mijn opa en oma. Mijn vader werkt op het land en mijn moeder doet het huishouden. Het valt echter niet mee om de eindjes aan elkaar te knopen. Daarom ben ik blij dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Ik ga daar heel graag naar toe. Het is ongeveer een kwartier lopen. Er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Dat is altijd heel fijn. Het enige wat ik nog graag zou hebben is een sponsor in Nederland. Het zou leuk zijn om af en toe eens een kaartje of briefje te krijgen. Wilt u mijn sponsor worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Jorge Daniel graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten