Jose Antonio

Guatemala

Geboren op 12 juni 2013 (4 jaar) in Guatemala.

Hallo mensen in Nederland!! Mijn naam is Jose Antonio en ik ben een jongen van vier jaar. Ik woon in het verre Guatemala. Ik woon samen met mijn ouders en broertje. Wij wonen in een houten huisje. Mijn vader en mijn moeder werken allebei. Het inkomen is echter niet zo hoog. Daarom ben ik blij dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Ik ga daar heel graag naar toe. Het is voor mij niet ver lopen, ongeveer vijf minuten. Er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Dat is altijd heel fijn. Ook eten wij er met z’n allen. Dat is altijd gezellig. Na schooltijd voetbal ik graag met mijn vriendjes. Wij gaan elke zondag naar de kerk. Graag zou ik in Nederland een sponsor hebben. Het zou leuk zijn om af en toe eens een kaartje of briefje te ontvangen van mijn sponsor. Zou u mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Jose Antonio graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten