Josué David

Guatemala

Geboren op 3 juni 2009 (8 jaar) in Guatemala.

Hallo allemaal ! Ik ben een jongen van acht jaar en ik woon in Guatemala. Mijn naam is Josué David. Ik woon samen met mijn ouders en twee oudere broers. Mijn vader werkt op het land en mijn moeder doet het huishouden. Helaas zijn wij erg arm en hebben grote moeite om rond te kunnen komen. Ik ben daarom erg blij dat ik kon worden aangemeld bij het sponsorprogramma. Daar ga ik elke dag graag naar toe. Het is ongeveer tien minuten lopen. Op school krijg ik christelijk onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ook eten wij elke dag met z’n allen en wordt er veel gezongen. Dat vind ik erg gezellig. Graag zou ik in Nederland een sponsor hebben, die mij af en toe eens een kaartje of een briefje stuurt. Zou jij mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Josué David graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten