Juan David

Colombia

Geboren op 11 september 2012 (5 jaar) in Colombia.

Hey! Wat sta ik leuk op de foto! Ik ben een blij kereltje van vijf jaar. Mijn naam is Juan David en ik woon in Colombia. Ik woon samen met mijn ouders en mijn broer. Mijn ouders werken allebei in een winkel waar allerlei dingen worden verkocht. Het valt niet altijd mee om rond te kunnen komen. Gelukkig ben ik aangemeld voor het sponsorprogramma. Daar ga ik heel graag naar toe. Ik krijg er goed onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Het zou super zijn als ik in Nederland een sponsor zou hebben. Wilt u mijn sponsor worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Juan David graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten