Kadiatu

Sierra Leone

Geboren op 11 mei 2008 (9 jaar) in Sierra Leone.

Hoi allemaal! Mijn naam is Kadiatu en ik woon in Sierra Leone. Op school heb ik geleerd van de meester dat dit ver weg ligt van het land waar jij woont! Ik ben heel erg benieuwd hoe het in Nederland is. Is het daar ook zo lekker warm zoals in Sierra Leone? Ik woon bij mijn oma, zij is al best wel oud. Mijn papa en mama wonen helaas niet meer samen. Mijn vader vind het lastig om werk te vinden en is daarom werkeloos. Mijn moeder werkt op de markt en verkoopt spulletjes. Het is wel fijn om bij oma te wonen, zij woont dichterbij school dan mijn moeder. Toch maak ik me best wel zorgen om oma. Zij werkt iedere dag hard op het land en soms maakt haar dat ziek. Ik doe dan mijn best om te zorgen voor het eten en het huis schoon te maken. Ik hoop dat ik naar school mag blijven gaan, maar zoek nog een sponsor die mij ook af en toe een kaartje stuurt vanuit Nederland. Wilt u ervoor zorgen dat ik verder kan leren rekenen en kan blijven luisteren naar de bijbelverhalen van de meester? Wordt u mijn sponsor?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan? 'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu gratis meer informatie aan

Ja, ik geef Kadiatu graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten