Katerin Aurianali

Guatemala

Geboren op 8 april 2009 (9 jaar) in Guatemala.

Dit meisje in haar mooie Hello Kitty jurkje heet Katerin. Ze woont met haar moeder en broertje van twee. Haar vader heeft het gezin verlaten. Katerin´s moeder werkt in een winkel. Helaas verdient ze niet genoeg om rond te komen. Het is een uitkomst dat Katerin naar school kan. Scholing is van groot belang. Evenals de maaltijden en medische zorg die ze via school ontvangen. Een hele zorg minder voor Katerin´s moeder. Maak Katerin blij, sponsor haar!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Katerin Aurianali graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.