Kevin Santiogo

Colombia

Geboren op 30 augustus 2008 (9 jaar) in Colombia.

Hoi allemaal! Ik ben een jongen van negen jaar en ik woon in Colombia . Mijn naam is Kevin. Ik woon samen met mijn moeder en twee broers. Mijn vader woont helaas niet meer bij ons. Wij wonen met de hele familie in het huis van mijn oma. Mijn moeder werkt om in ons onderhoud te kunnen voorzien. Zij verdient echter niet genoeg om alles te kunnen betalen. Ik ben daarom erg blij dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Op school krijg ik christelijk onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ik doe goed mijn best en vind het super om er naar toe te gaan. Ook eten wij elke dag met elkaar en zingen wij veel. Graag zou ik een sponsor hebben die mij af en toe een kaartje of een briefje stuurt. Zou jij mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Kevin Santiogo graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten