Khenny Faith

de Filipijnen

Geboren op 1 augustus 2013 (4 jaar) in de Filipijnen.

Khenny, een meisje van vier jaar is een van de kleinste kinderen op school. Ze heeft dringend goede voeding en vitamines nodig. Helaas kunnen haar ouders dat niet voldoende geven. Daarom is het extra fijn dat Khenny naar school gaat. Naast onderwijs krijgt ze ook voedzame maaltijden en medische zorg. Khenny woont een een huurhuis gemaakt van hout. Daar wonen drie families in. Een kleine kamer wordt gehuurd door Khenny’s ouders. Khenny is actief, vriendelijk en ze praat graag. Wie zorgt er financieel voor dit meisje? Meld u aan als sponsor van Khenny!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Khenny Faith graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten