Latifo

Burkina Faso

Geboren op 26 januari 2012 (5 jaar) in Burkina Faso.

Hallo mensen in Nederland! Ik ben een jongen van vijf jaar en ik woon in Burkina Faso. Mijn naam is Latifo. Ik woon samen met mijn ouders. Mijn vader werkt op het land en mijn moeder doet het huishouden. Mijn vader verdient echter niet genoeg om alles te kunnen betalen. Ik ben daarom erg blij dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Op school krijg ik christelijk onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ik doe goed mijn best en vind het fijn om naar toe te gaan. Het is ongeveer een half uur lopen. Ook eten wij elke dag met elkaar en zingen wij veel. Graag zou ik een sponsor hebben die mij af en toe een kaartje of een briefje stuurt. Ik zou het super vinden als jij mijn sponsor wil worden.

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Latifo graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten