Litzy Daniela

Guatemala

Geboren op 1 september 2012 (5 jaar) in Guatemala.

Hallo, ik ben Litzy. En ik straal van levenslust zoals je ziet. Ik hou ervan om te voetballen. Maar verven en tekenen vind ik ook erg leuk. Ondanks dat ik nog maar 5 jaar ben, denk ik wel eens over later, als ik groot ben. Het lijkt me heel fijn om een zuster te worden en zieke mensen te kunnen helpen. Ik ben zo blij dat ik naar school kan. Veel leren is nodig. Wilt u mij daarbij helpen en sponsor worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan? 'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu gratis meer informatie aan

Ja, ik geef Litzy Daniela graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten