Ludwig James

de Filipijnen

Geboren op 16 november 2008 (9 jaar) in de Filipijnen.

Ludwig James is een jongen van negen. Als gevolg van een hersenverlamming heeft hij een geestelijke en lichamelijke beperking. Zijn spraakvermogen is aangetast en de coordinatie van zijn spieren gaat niet goed, waardoor lopen alleen (nog) niet mogelijk is. Hij heeft hiervoor therapie gehad, maar deze is beëindigd omdat zijn ouders het niet meer konden betalen. Zijn moeder kan niet werken omdat zij de hele dag thuis moet zijn om Ludwig te helpen. Zijn vader werkt wel, als chauffeur. De oma van Ludwig hielp vaak mee, maar omdat zij zelf ziek is geworden is dit niet meer mogelijk.
Ondanks zijn beperking is het een optimistische jongen. Later wil hij graag chauffeur, politie agent of soldaat worden.
Doordat hij nu gesteund kan worden via het sponsorprogramma, krijgt hij weer de zorg die hij nodig heeft. Het zou heel erg fijn zijn als deze jongen een sponsor zou hebben. Dit is een grote wens van hem en zijn familie. Zou u zijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan? 'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu gratis meer informatie aan

Ja, ik geef Ludwig James graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten