Maria Alessandra

Guatemala

Geboren op 25 oktober 2011 (6 jaar) in Guatemala.

Maria Alessandra is een meisje van zes jaar. Haar tweelingzus heet Maria Fernanda. Ze leven in moeilijke omstandigheden. De vader heeft het gezin verlaten en nu staat Maria Alessandra´s moeder er alleen voor. Het is moeilijk voor haar om het gezin te onderhouden want ze heeft geen baan. Wat een uitkomst dat Maria Alessandra naar school kan! Nu ontvangt ze goed onderwijs maar ook elke dag een voedzame maaltijd. Maria Alessandra gaat graag naar school. Ze vindt het leuk om te leren lezen. Ook speelt ze graag met haar poppen. Maak dit meisje en haar moeder blij, sponsor Maria Alessandra!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Maria Alessandra graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.