Mariam

Burkina Faso

Geboren op 21 oktober 2008 (9 jaar) in Burkina Faso.

Hallo mensen in Nederland ! Ik ben een meisje van negen jaar. Ik woon ver weg, helemaal in Burkina Faso. Ik woon samen met mijn ouders en drie broers. Mijn naam is Mariam. Wij wonen in een huisje klei. Mijn vader werkt als monteur en mijn moeder doet het huishouden. Helaas zijn de inkomsten niet voldoende om rond te kunnen komen. Daarom ben ik blij dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Ik ga daar graag naar toe. Ik ontvang er christelijk onderwijs, en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ook eten wij er met elkaar. Dat is altijd heel fijn en daarom ga ik er graag naar toe. Het is ongeveer tien minuten lopen voor mij. Graag zou ik een sponsor hebben in Nederland, die mij af en toe eens een kaartje stuurt. Zou u mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Mariam graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten