Maurice

Burkina Faso

Geboren op 23 september 2008 (9 jaar) in Burkina Faso.

Ik ben een jongen die van vrolijkheid houdt. Dat kun je vast wel zien op de foto. Helaas hebben mijn ouders geen baan en dus weinig mogelijkheden om ons gezin te onderhouden. Ons huis is een hutje gemaakt van klei. Wij moeten 30 minuten lopen voordat we bij een watervoorziening zijn. Dat is een hele sjouw elke dag! Ik ben blij dat ik naar school kan. Niet alleen om er veel te kunnen leren maar ook omdat ik daar elke dag een lekkere voedzame maaltijd krijg. 

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Maurice graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten