Mavianis

Colombia

Geboren op 30 oktober 2014 (3 jaar) in Colombia.

Hallo mensen in Nederland ! Ik ben een vrolijk meisje van drie jaar. Mijn naam is Mavianis. Ik woon samen met mijn moeder en twee broers. Wij wonen in Colombia. Mijn vader woont helaas niet meer bij ons. Mijn moeder moet dus voor ons de kost verdienen, en dat is niet makkelijk voor haar. Mijn broers gaan ook elke dag naar school, en ik vind het heel leuk dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Daar ga ik graag naar toe. Er worden verhalen verteld uit de Bijbel en we eten er met elkaar. Ik zou het super vinden om in Nederland een sponsor te hebben. Wilt u mijn sponsor worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Mavianis graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten