Neilove

Haïti

Geboren op 23 mei 2010 (8 jaar) in Haïti.

Dit meisje heet Neilove en is acht jaar. Ze is klein voor haar leeftijd. Haar lengte is 99 cm en haar gewicht 13 kg. Het geeft wel aan dat de sponsoring van grote waarde is voor Neilove. Ze krijgt op school elke dag een voedzame maaltijd. Dat heeft ze hard nodig. Neilove doet goed haar best op school. Haar droom is om later een zuster te worden. Helpt u Neilove om deze droom uit te laten komen? Word haar sponsor!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Neilove graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.