Oneydi Jocabed

Guatemala

Geboren op 2 april 2013 (5 jaar) in Guatemala.

Hallo, ik heet Oneydi en ik ben vijf jaar. Zal ik even wat over mezelf vertellen? Ik woon bij mijn papa en mama en mijn broer Heyli van negen jaar. Elke dag ga ik naar school. Dat vind ik fijn. Sociale vakken vind ik het leukst. Ik speel ook graag met mijn vriendinnen met onze poppen. Mijn ouders werken hard maar desondanks verdienen ze niet genoeg geld. Daarom wil ik u vragen: wordt u mijn sponsor?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Oneydi Jocabed graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten