Pablo David

Guatemala

Geboren op 17 april 2013 (4 jaar) in Guatemala.

Hoi mensen in Nederland! Ik ben een vrolijke jongen uit Guatemala. Ik ben vier jaar en ik heet Pablo. Omdat mijn vader niet meer bij ons woont, woon ik samen met mijn moeder en oudere broer en zus. Wij wonen in een houten huisje. Mijn moeder moet voor ons alleen de kost verdienen en dat is niet altijd makkelijk. Gelukkig ben ik aangemeld voor het sponsorprogramma. Daar ga ik heel graag naar toe. Ik ontvang er christelijk onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ik probeer altijd goed mijn best te doen. Heel graag zou ik in Nederland een sponsor hebben die mij af en toe eens een kaartje stuurt. Wilt u mijn sponsor worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Pablo David graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten