Perla Yaneli

Guatemala

Geboren op 14 juni 2012 (5 jaar) in Guatemala.

Een ‘echte prinses’ staat er op het shirt van Perla. Dit vijfjarige meisje leeft in geen luxe omstandigheden zoals u kunt zien. Samen met haar moeder woont Perla bij haar oma in huis. De vader van Perla is inmiddels getrouwd met een andere vrouw. Perla’s moeder maakt lange werkdagen en is daardoor niet in staat om voldoende aandacht aan haar kinderen te geven. Help Perla; maak dat ze zich een prinsesje voelt, door u, als betrokken sponsor in het verre Nederland.

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Perla Yaneli graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten