Poko Lore

Burkina Faso

Geboren op 1 juli 2011 (7 jaar) in Burkina Faso.

Hallo, ik ben zes jaar en ik heet Poko. Grappige naam he? Helaas leef ik in moeilijke omstandigheden. Even een voorbeeld? Wij hebben geen electriciteit dus savonds is het erg donker. Daarom gebruiken wij een fakkel of olielampje als verlichting. Ik vind het fijn om naar school te gaan. Niet alleen om er vanalles te leren maar ook omdat ik medische zorg krijg. En dat is nodig want ik ben helaas niet helemaal gezond. Wilt u de schoolkosten voor uw rekening nemen? Mijn ouders kunnen het niet betalen. Ik zou het heel fijn vinden als ik snel een sponsor mag krijgen. Alvast bedankt!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Poko Lore graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.