Puga Relwendé Francis

Burkina Faso

Geboren op 26 augustus 2011 (6 jaar) in Burkina Faso.

Hallo mensen in Nederland. Ik ben Puga en ik ben 6 jaar. Ik woon in Burkina Faso. Ik moet best lang lopen naar school, 25 minuten per keer, maar ik heb het er zeker voor over. Ik vind school erg leuk! Wij wonen in een huisje van klei. Ik vind het erg leuk dat ik op de foto mag, want dat betekent dat ik binnenkort een sponsor krijg. Bent u dat?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Puga Relwendé Francis graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.