RosemicanaŽl

HaÔti

Geboren op 3 oktober 2010 (7 jaar) in HaÔti.

Hallo, ik ben acht jaar en mijn naam is Rosemicanael. Ik ga graag naar school. Elke dag loopt ik ruim een half uur heen en ook weer terug. Thuis help ik af en toe mijn moeder met de vaat en speel ik graag met mijn vriendinnen. Het leukste vak op school vind ik tekenen. Sponsor mij, dan kan ik u een tekening sturen!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef RosemicanaŽl graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.