Sareth Sofia

Colombia

Geboren op 16 juni 2013 (4 jaar) in Colombia.

Hey! Ik ben een klein meisje van bijna vier jaar. Ik heet Sareth Sofia. Ik woon heel ver weg, helemaal in Colombia. Samen met mijn ouders en zusje. Mijn zusje is nog heel klein en kan nog niet praten. Maar ik speel altijd graag met haar. Mijn vader heeft werk als chauffeur en mijn moeder doet het werk thuis. Helaas hebben wij moeite om rond te komen. Het is daarom super dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Daar ga ik elke dag naar toe. Ik krijg er christelijk onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Dat vind ik heel fijn. Het zou super zijn om in Nederland een sponsor te hebben. Ik zou het leuk vinden om af en toe eens een kaartje of briefje te krijgen. Wilt u mijn sponsor worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Sareth Sofia graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten