Skarleth Ailyn

Guatemala

Geboren op 15 juni 2014 (3 jaar) in Guatemala.

Dit vriendelijk lachende meisje in het roze is Skarleth. Ze heeft een babybroertje van 7 maanden. Het gezin woont bij de grootouders. De ouders van Skarleth hebben beide geen goede baan en verdienen daardoor weinig. Het is fijn voor Skarleth dat ze naar school kan. Hierdoor werkt ze, zo jong als ze is, aan een betere toekomst. Skarleth vind het leuk om te tekenen en te verven. Ook speelt ze graag met haar poppen. Later wil ze graag een zuster worden. Steun Skarleth en wordt haar sponsor!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Skarleth Ailyn graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten