Sosthène

Benin

Geboren op 5 december 2013 (4 jaar) in Benin.

Sosthène van 4 jaar is er helemaal klaar voor. Netjes staat hij klaar voor de foto. Het lukt hem zelfs om een klein glimlachje te produceren. Dat is knap want grote kans dat hij voor het eerst in zijn leven op de foto gaat. Een belangrijk moment in het leven van Sosthène. Het betekent dat er voor hem een sponsor wordt gezocht. En dat is hard nodig. Het leven in Benin is moeilijk. Meer dan een derde van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Met alle gevolgen van dien. Maakt u Sosthène blij? Word zijn sponsor!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Sosthène graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten