Stanley

Haïti

Geboren op 13 augustus 2008 (9 jaar) in Haïti.

Hallo mensen in Nederland!! Mijn naam is Stanley en ik ben een jongen van negen jaar. Ik woon ver weg, helemaal op Haïti. Ik woon samen met mijn ouders en twee broers. Mijn vader en mijn moeder werken allebei. Het inkomen is echter niet zo hoog. Daarom ben ik blij dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Ik ga daar heel graag naar toe. Het is voor mij niet ver lopen. Er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Dat is altijd heel fijn. Ook eten wij er met z’n allen. Dat is altijd gezellig. Graag zou ik in Nederland een sponsor hebben. Het zou leuk zijn om af en toe eens een kaartje of briefje te ontvangen van mijn sponsor. Zou u mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Stanley graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten