Taïsha

Haïti

Geboren op 1 september 2012 (5 jaar) in Haïti.

Hallo, ik ben Taïsha van 5 jaar. Samen met mijn ouders en zusje woon ik in een klein huis. Mijn moeder is verkoopster. Veel van wat we eten verbouwen we in de tuin. Benieuwd naar wat we graag eten? Dat is bijvoorbeeld mais, zoete aardappels en gerst. ’s Morgens ga ik naar school van 7 uur tot 12 uur. Ik hou erg van tekenen. Word mijn sponsor, dan kan ik u verrassen met een mooie tekening!

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Taïsha graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten