Thèrèse Davila

Burkina Faso

Geboren op 31 december 2011 (6 jaar) in Burkina Faso.

Ziet u mij eens zitten met mijn mooie jurk. Thèrèse woont met haar ouders in Burkina Faso. De ouders van Thèrèse zijn boer. Helaas hebben zij vaak een slechte oogst. Wat zijn ze daarom blij dat Thèrèse nu naar school mag! Zorgt u ervoor dat Thèrèse (christelijk) onderwijs, maar ook kleding, voedsel en medische zorg ontvangt?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Thèrèse Davila graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.