Veronique

Burkina Faso

Geboren op 13 februari 2006 (11 jaar) in Burkina Faso.

Hallo mensen in Nederland! Mijn naam is Veronique en ik ben negen jaar. Ik woon ver weg, in Burkina Faso. Ik woon samen met mijn ouders en twee zussen. Mijn vader werkt op het land en mijn moeder doet het huishouden. Wij zijn erg arm, en hebben grote moeite om rond te komen. Gelukkig ben ik aangemeld voor het sponsorprogramma. Ik ga daar heel graag naar toe. Het is ongeveer een halfuur lopen. Ik ontvang er christelijk onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ook eten wij er met z’n allen. Ik zou het super vinden om in Nederland een sponsor te hebben. Zou jij mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Veronique graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten