Wilter

Haïti

Geboren op 24 december 2011 (6 jaar) in Haïti.

Hallo! Ik ben Wilter en ik ben 6 jaar oud. Ik ga graag naar school, vooral rekenen vind ik zo leuk! Ik woon bij mijn ouders in een kleine huisje in het dorp. Ik heb wel 7 zussen en 2 broers. Uit school help ik altijd met het water naar de keuken brengen en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om te voetballen met mijn vriendjes. Wilt u mijn sponsor worden zodat ik naar school kan blijven gaan?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Wilter graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.