Yefry Mathias

Guatemala

Geboren op 5 november 2014 (3 jaar) in Guatemala.

Hey ! Mijn naam is Yefry Mathias en ik ben drie jaar. Ik woon samen met mijn ouders en broer en zus in het verre Guatemala. Wij zijn een arm gezin, en daarom is het super dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Daar ga ik heel graag naar toe, het is niet ver om te lopen. Mijn ouders werken allebei, maar het inkomen is te weinig om alles te kunnen betalen. Op school krijg ik christelijk onderwijs en er worden verhalen uit de Bijbel verteld. Ik probeer altijd goed mijn best te doen. Het zou super zijn als ik in Nederland een sponsor zou hebben. Zou u dat willen worden ?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Yefry Mathias graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten