Youwalky

Haïti

Geboren op 27 oktober 2010 (7 jaar) in Haïti.

Hallo mensen in Nederland! Mijn naam is Youwalky en ik ben zes jaar. Ik woon in het verre Haïti. Daar woon ik samen met mijn ouders. Mijn vader werkt op het land en mijn moeder verkoopt allerlei zaken. Helaas kunnen wij hier maar met moeite van rondkomen. Het is daarom gaaf dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Ik ben blij dat ik hier elke dag naar toe kan gaan. Ik krijg hier christelijk onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ook eten wij elke dag met z’n allen. Dat is heel fijn. Graag zou ik in Nederland nog een sponsor hebben. Zou jij mijn sponsor willen worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan? 'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu gratis meer informatie aan

Ja, ik geef Youwalky graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten