Yurleis Patricia

Colombia

Geboren op 30 juli 2005 (12 jaar) in Colombia.

Hallo mensen in Nederland! Mijn naam is Yurleis Patricia en ik ben twaalf jaar. Ik woon ver weg, in Colombia. Ik woon samen met mijn ouders en drie broers. Mijn vader verdient voor ons de kost en mijn moeder doet het huishouden. Helaas is het inkomen niet voldoende om rond te kunnen komen. Het is daarom heel fijn dat ik ben aangemeld voor het sponsorprogramma. Ik ga daar heel graag naar toe. Ik ontvang er christelijk onderwijs en er worden verhalen verteld uit de Bijbel. Ook eten wij er met z’n allen. Ik zou heel graag dierenarts willen worden, dus ik doe goed mijn best op school. Ik zou het super vinden om in Nederland een sponsor te hebben. Wil jij mijn sponsor worden?

'Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: 'Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?'Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.' - Docent Laure Ogounchola


Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

Vraag nu vrijblijvend meer informatie aan

Ja, ik geef Yurleis Patricia graag een kans en sponsor met € 30,- per maand

1. Wie bent u
Tot en met 24 jaar kun je ook samen met je vrienden een kind sponsoren. Gebruik de knop hieronder en vul hierna in met wie je gaat sponsoren en hoe jullie het sponsorbedrag verdelen.
Donateurs beoordelen Woord en Daad met een 9 / 10 - 205 klantbeoordelingen KiyOh
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
x Melding sluiten