fbpx

Albea Joy

OVER MIJ

  • Ik ben een:Meisje
  • Geboren op:15-11-2013

Albea Joy is een jongedame van 5 jaar. Samen met haar, moeder, stiefvader en grote zus van 7 en broertje van 2 jaar wonen. De vader van Albea Joy is niet meer in beeld. Haar stiefvader heeft de zorg van dit gezin op zich genomen en verdiend een klein inkomen met het inkopen en verkopen van groenten.
Albea Joy vind het erg leuk op de kleuterschool. Ze doet goed haar best. Als ze thuis is, speelt ze graag met haar grote zus en hun beste vriendin Generous. Generous woont in een ander dorp, maar vind het heel gezellig om bij Albea Joy en haar zus te komen spelen. Albea Joy vraagt regelmatig aan haar moeder om voor het slapen te gaan het verhaal van Jona en de walvis te vertellen. Dat is haar favoriete bijbelverhaal.
Wilt u ervoor zorgen dat Albea Joy nog veel meer verhalen uit de bijbel hoort? Dan kan dat. Meld u dan nu aan als haar sponsor!

Door het sponsorprogramma krijgt Albea Joy namelijk na schooltijd extra bijbellessen. Ze krijgt een voedzame warme maaltijd en er wordt gezorgd voor materialen die ze op school nodig heeft. Ook krijgen haar moeder en stiefvader de kans om hun toekomst te verbeteren door o.a. het volgen van een vakopleiding en het begeleiden in het vinden van een goede baan of opstarten van een eigen onderneming.

‘Ik merkte dat hij het zo bijzonder vindt dat iemand hem steunt.’ 

Marieke is sponsor van Julián David uit Colombia. Kortgeleden reisde ze met Woord en Daad naar dit land, waar ze Julián David heeft ontmoet.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

}

VRAGEN?
MEER INFORMATIE?

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen