Alejandra Carolina

Over mij

  • Ik ben een:Meisje
  • Geboren op:14-03-2011

De achtjarige Alejandra is druk bezig met de vaat. Gelukkig heeft ze wel even tijd om op de foto te gaan. Alejandra's vader is door een ongeluk arbeidsongeschikt geworden. Hij zit daarom thuis terwijl moeder werkt. Helaas zijn de lonen in Guatemala erg laag waardoor het moeilijk is om rond te komen. Alleen de huishuur is al een flinke kostenpost.
Alejandra heeft een plaatsje gekregen in het sponsorprogramma. Nu kan ze werken aan een goede toekomst. Ze is heel gemotiveerd en doet goed haar best op school.
Wie helpt dit ijverige meisje verder op weg? Sponsor Alejandra!

‘Een sponsorkind stelde mij een bijzondere vraag: ‘Dat ik gesponsord wordt vind ik fantastisch, maar wat heeft mijn sponsor er zelf aan?’Ik legde hem uit dat sponsors vanuit hun hart bewogen zijn met kinderen en families die in moeilijke omstandigheden leven. Ze willen graag iets doen om die situatie te verbeteren.’ – Docent Laure Ogounchola

Hier ga ik naar school

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je je eerst nog verder oriënteren op de vraag of een sponsorkind via Woord en Daad wat voor je is? Wij sturen je graag vrijblijvend meer informatie toe.

© Woord en Daad | Privacy statementDisclaimer

Woord en Daad maakt gebruik van cookies.

Door cookies te accepteren helpt u Woord en Daad bij het verbeteren van de website. Lees meer in ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit deze melding
Privacy-instellingen